Ajándékötletek építészet-rajongóknak

Hamarosan itt a karácsony, aki egy kicsit is előrelátó, már elkezdte az ajándékok beszerzését. Mondjuk, az igazán profik talán már be is fejezték, de szerintünk ilyen csakis egy ideális világban fordulhatna elő, márpedig a világ nem olyan. Vállaljuk, hogy csak előrelátók vagyunk, így most egy olyan összeállítást készítettünk el, amiben olyan ajándékötleteket találtok, ami biztosan megdobogtatja minden építészet-rajongó szívét a gyertyák fénye alatt.

Mert hát az építészet szeretete majdhogynem életforma, igaz? No de lássuk azokat az ötleteket! Előre szólunk: könyv egy sem lesz köztük, ez a téma megérne egy külön írást.

LEGO ARCHITECTURE

Az ikonikus építőkockák speciális szettjeivel nem lehet melléfogni! Bármelyik doboz instant boldogságot tartalmaz azoknak, akik az építészet bolondjai.

Ajándék építészet-rajongóknak

Notre Dame kirakós

Kirakósból is elképesztő darabokat lehet beszerezni. Például 3D-ben egy komplett Notre Dame-ot! Ráadásul nem ám holmi kartonból, hanem fém elemekből rakható ki az ikonikus építmény. Hát ki tudna ennek ellenállni?

Notre Dame kirakós

ÉPÍTÉSZ SAKK

Szeret sakkozni építész-rajongó családtagod, barátod? Kombináld ezt a két szenvedélyt, és adj neki különleges sakk-készletet – épület bábukkal! Kétféle verzió közül is választhatsz – és design szempontjából is csodás készletet tehetsz a fa alá!

Építészet-sakk

KARÁCSONYI CSÚNYAPULCSI

Tőlünk nyugatabbra komoly kultúrája van mára a karácsonyi csúnyapulcsiknak, nálunk ez még nem akkora trend, de ettől függetlenül egy vicces feliratos pulóver is remek ajándék lehet. Főleg, ha van építészeti vonatkozása!

Építész ajándékok

BETON PARFÜM

Ha a könyvtáros a könyv, úgy az építészet iránt elkötelezettek minden bizonnyal a friss beton illatáért vannak oda. De annyira, hogy akár magukra is spriccelik reggelente, ha parfüm formájában hozzájutnak. Hogy ez így lesz-e, az csak rajtunk áll, mert LÉTEZIK BETONPARFÜM, bizony ám!

Építészmániásoknak: Beton Parfüm

CSISZOLT BETONÉKSZER

És ha már beton, akkor miért ne viselhetné magán kedvenc építőanyagát egy építészet-rajongó nap mint nap? Mondjuk, csiszolt betonékszer – vagy akár betonmandzsetta formájában? Még csak messzire sem kell hozzá menni, ha ilyennel lepnéd meg építészet-őrült szerettedet: magyar designer is készít minimalista betonékszer és kiegészítő csodákat!

Betonékszer

Írta: Grund Online