Vezess te is elektromos minikotrót

Tudtad, hogy az elektromos hajtás már az építőgépek esetében is egyre népszerűbb? Ha érdeklődsz a gépek és az innováció iránt, akkor vegyél részt május 24-én a Terra Hungária szakmai napján, ahol a legfrissebb technológiai fejlesztésekkel találkozhatsz.

A szakmai nap egyik különlegessége, hogy az érdeklődők Magyarországon először tesztelhetik a JCB új elektromos minikotróját, amit az angol gyártó a legnagyobb titokban fejlesztett ki, és a tavalyi év egyik legnagyobb durranásának számított. A rendezvényen az agilis minikotró mellett a látogatók több érdekes gépet is kipróbálhatnak a gumikerekes homlokrakodóktól egészen az új, „X-szériás” lánctalpas kotróik első példányáig, a 24 tonnás JCB 220X-ig.

JCB 220X lánctalpas kotró

JCB 220X lánctalpas kotró

Az akcióra vágyók sem fognak unatkozni, ugyanis a gépbemutatók mellett lehetőség lesz rá, hogy a helyszínen a gépeket valós munkakörülmények között teszteljék és figyeljék meg. A bátrabbak akár be is nevezhetnek a gépkezelő versenyre, amire a helyszínen lehet majd regisztrálni. Mivel a résztvevők száma korlátozott, érdemes időben érkeznie annak, aki szeretné magát megmérettetni. A versenyre csak azok regisztrálhatnak, akik érvényes gépkezelői jogosítvánnyal rendelkeznek.

Jcb elektromos minikotró

A gépkezelő verseny mellett lesz tombola is, amelyen a szakmai nap résztvevői értékes JCB ajándékcsomagokat nyerhetnek.  A legszerencsésebbek nem kisebb nyereménnyel térhetnek haza mint egy ajándék wellness hétvégéve.

A rendezvényen bárki ingyenesen részt vehet, de ehhez regisztrálni kell az alábbi linken:

http://bit.ly/2VC7gYx

Az esemény Facebook oldalát itt éritek el:

https://www.facebook.com/events/2850267771865731/

Helyszín: Szigetszentmiklós Csepeli út – Bánya tó utca sarok 0173/12 hrsz

(x)