Új magyarországi forgalmazónál a Magni teleszkópos rakodók

A cég közlése szerint 2024 szeptemberének közepétől hivatalosan a Huntraco Zrt. látja el az olaszországi székhelyű Magni teleszkópos rakodóinak forgalmazói feladatait hazánkban. Az új forgalmazónál a több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező gyártó valamennyi modellje megrendelhető, beleértve a felső forgóvázas, a merevvázas és a nagy teljesítményű modelleket, sőt, a különféle tartozékok is megvásárolhatók.

Tekintettel az építőipari, mezőgazdasági és karbantartási területeken felmerülő egyedi igényekre, a rakodógépek különböző konfigurációkban kaphatók, az ügyfél számára legmegfelelőbb modell kiválasztásában pedig a Huntraco szakértő munkatársai nyújtanak segítséget. Az értékesítési szolgáltatásokon kívül az új forgalmazó felkészült csapata természetesen a gépek beüzemelését, karbantartását és javítását is készséggel vállalja.

Az akár 50 méteres emelési magasságú és 50 tonnás teherbírású gépekről további információk a Huntraco telephelyein, területi üzletkötőitől, illetve weboldalán (www.huntraco.hu) szerezhetők be.