Különleges program a Sziget építése alatt

Kezdődnek a Sziget Fesztivál építési munkálatai, de idén az építkezés idejére különleges ötlettel álltak elő a szervezők.

A parkot látogató gyerekek most bele is ülhetnek a munkagépekbe, valamint mehetnek is velük egy kört, hogy ők se maradjanak ki a buliból – derült ki az index.hu cikkéből.

A szervezők közölték, hogy az elmúlt évek során azt tapasztalták, hogy a Sziget Fesztivál építésének során sok olyan, a parkba kilátogató családdal találkoztak, akiknek a gyermekeit rendkívül érdekelték a nehéz munkagépek, de a fesztivál területének építési időszakában a Hajógyári-sziget a gépek számára munkaterületté válik, így azért, hogy elkerüljék a súlyosabb baleseteket, korlátozniuk kell a parkba látogatók mozgását.

Mint közleményükben írták, tudják, hogy a gyermek számára nagy élmény látni, vagy akár beülni egy ilyen gépbe és ettől az élménytől nem szeretnék megfosztani őket, viszont ezt mindenképp biztonságos körülmények között szeretnék lehetővé tenni.

Ennek eredményeként július 28-ig mindennap délelőtt nehézgép-bemutatót tartanak, ahol a gyerekek – természetesen felnőtt felügyelet mellett – akár ki is próbálhatják a gépeket. A program 11 órától délig tart, a gépeket pedig a parkolóval szembeni füves területen lehet megtalálni.

Forrás: index.hu