Új koreai sztárok a láthatáron: Hyundai HW65A és HW100A gumikerekes kotrók

Az elmúlt években igazi modelloffenzívának lehettünk tanúi a Hyundai háza táján, melynek részeként nemrég debütált a HW65A és a HW100A a Hyundai villámgyorsan bővülő A-sorozatú kotrócsaládjának legújabb tagjaiként. A hatékony, mégis megfizethető gépek az elődmodelleknél is komolyabb kényelmet ígérnek, míg erős, ámde kiemelkedően takarékos motorjaik megbízhatóságukkal és kedvező üzemanyagfogyasztásukkal csábítják a vásárlókat.

A két új modell fejlesztése során a koreai gyártó nagy figyelmet fordított arra, hogy a gépkezelők mindennapjai még kényelmesebb környezetben teljenek. Ennek érdekében áttervezték a műszerfalat, hatékonyabbá tették a légkondicionáló rendszert, míg a felszereltségi listát olyan tételekkel gyarapították, mint a nyomógombos indítás, a bluetooth-os rádió, vagy a fűthető vezetőülés.

Szintén fontos újítás a nagy felbontású színes érintőképernyő (modelltől függően 18 vagy 20 cm-es képátlóval), amiről nemcsak a legfontosabb információk olvashatók le egyszerűen, de a könnyen átlátható menürendszeren keresztül lehet választani például a hidraulikarendszer beállításai és a teljesítménymódok közül is.

A teljes cikk itt olvasható: https://kotrok.grundonline.hu/uj-koreai-sztarok-a-lathataron-hyundai-hw65a-es-hw100a-gumikerekes-kotrok/