10 ok, amiért érdemes eljönni az idei ÉBSZ-GÉPSHOW-ra

Hét év után visszatér Magyarország legnagyobb építőgépes kiállítása, ezúttal ÉBSZ-GÉPSHOW néven. Alábbi cikkünkben összeszedtük a 10 legfontosabb érvet, amiért érdemes ott lenni.

1. Mert mindenki ott lesz, aki számít

Ha az építőiparban dolgozol vagy valamelyik kapcsolódó ágazatban, szereted az építőgépeket, akkor ott a helyed Tökölön. Ráadásul, ha most elővételben vásárolod meg a jegyedet, akkor 50%-os kedvezményt is kapsz. Kattints az alábbi linkre a kedvezményes jegyvásárlásért!

https://epitogepszovetseg.hu/ebsz-gepshow-2024

2. Több mint 300 építőgéppel találkozhatsz a rendezvényen

A cca. 7000 négyzetméteres statikus kiállítói területen rengeteg építőgép lesz jelen, ehhez fogható méretű kiállítást utoljára hét éve szervezett az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ).

3. Mert ki is próbálhatod a gépeket

Akkor is ott a helyed az ÉBSZ-GÉPSHOW-n, ha nem csak álló helyzetben akarod szemügyre venni a gépeket, hanem szívesen ki is próbálnád őket. 8 kategóriában több mint 70 gépet próbálhatsz ki, például minikotrókat nagy számban. Fontos, hogy ne felejtsd otthon a gépkezelői igazolványodat, mert szükség lesz rá, ha gépet akarsz vezetni.

4. Ott lesz az építőgép-forgalmazás teljes vertikuma

Több mint 50 hazai és külföldi építőgép-forgalmazó és szolgáltató lesz jelen kiállítóként. Ha gépet, alkatrészt vagy kapcsolódó szolgáltatást keresel, nagy előny, hogy egymás mellett megtalálod szinte valamennyi márkát.

5. Mert tele lesz látványos gépbemutatóval

Látványos gépbemutatók és egyéb izgalmas programok várják a látogatókat az ÉBSZ Arénában, illetve a rendezvénysátorban, ahol étterem és panorámaterasz is lesz.

6. Meg is mérettetheted magad a gépkezelői ügyességi versenyen

Ha ügyesen kezeled az építőgépeket, itt az idő, hogy rajthoz állj a folyamatosan zajló gépkezelői versenyen, amelyen értékes nyereményeket kapnak a díjazottak. Ha nem indulsz, akkor sem kell búsulnod, a gépkezelői verseny nézőként is izgalmasnak ígérkezik.

7. Érdekes szakmai előadások várnak rád

Leginkább a szakmai újdonságok érdekelnek? Gyere el, mert a rendezvénysátor színpadán változatos szakmai előadásokkal készülnek a szervezők.

8. Kapcsolatépítés felsőfokon

Itt egy helyen megtalálsz mindenkit, aki ebben a szakmában számít. Éppen ezért remek kapcsolatépítési lehetőséget kínál az ÉBSZ-GÉPSHOW.

9. Mert ez egy családbarát rendezvény

Érdemes akár családdal érkezni, a gyerekeket vetítéssel, rajzolással, légvárral és játszótérrel várják a szervezők.

10. Ilyenben idén máshol nem lesz részed

Túl vagyunk az Intermat és Mavew Show kiállításokon, igazán nagyszabású rendezvényre jövő áprilisig várni kell a kontinensen. Az ÉBSZ-GÉPSHOW itt lesz a fővárostól karnyújtásnyira, mindenki számára könnyen elérhetően. Ott a helyed neked is!

Ne feledjétek, elővételben kedvezményes áron tudtok jegyet vásárolni a gépkiállításra. Ehhez kattintsatok az alábbi linkre!

Gyertek el, mi biztosan ott leszünk!

(A cikk megjelenését az ÉBSZ támogatta.)