Könnyűszerkezetes épületek, nehéz bontási munkák: bemutatkozik a CZ-AXIS Kft.

Ellentétben az általunk korábban bemutatott vállalkozások többségével, mostani írásunk alanyát már bőven az ezredforduló után alapították, ám a Fejér megyei cég a valamivel későbbi indulást bőséges lelkesedéssel, korszerű eszközparkkal és ambiciózus tervekkel pótolja.

A CZ-AXIS Kft. részéről nem is fogadhatott volna minket más, mint Czár Gábor, aki a vállalkozásnak alapítója, egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője is egy személyben. Ahogy ottjártunkkor elmesélte, cégét 2010-ben alapította, és kezdetben acélszerkezetek szerelésére szakosodtak Magyarországon és Ausztriában, majd ebből fejlődtek tovább, kiterjesztve tevékenységüket komplett könnyűszerkezetes épületek kivitelezésére. A komplett kifejezést itt szó szerint kell érteni, hiszen a földmunkáktól, alépítménytől egészen a szerkezetek burkolásáig minden munkafázist képesek saját erőből megoldani.

A teljes cikk itt olvasható: https://bontas-recycling.grundonline.hu/konnyuszerkezetes-epuletek-nehez-bontasi-munkak-bemutatkozik-a-cz-axis-kft/