Új márkával bővül az AXIÁL építőgépes kínálata

A bajai gépforgalmazó a korábbi hagyományokat követve ismét minőségi építőgépek mellett tette le a voksát, és a német BOMAG Light Equipment tömörítőeszközeivel bővítette palettáját a közelmúltban. Az új eszközökből számos termék megtekinthető lesz az AXIÁL standján az ÉBSZ-GÉPSHOW kiállításon.

Az AXIÁL Kft. és a BOMAG képviselői júliusban látták el kézjegyükkel a két fél közti együttműködési szerződést. A megállapodás aláírásánál a szervezetek részéről Költzer Sebastian régióért felelős kereskedelmi vezető (BOMAG), illetve Kövecs Bálint építő- és anyagmozgatógép üzletági igazgató (AXIÁL Kft.) és Bakity Péter termékmenedzser (AXIÁL Kft.) voltak jelen.

Ezzel egyidőben megkezdődött az AXIÁL Kft. székesfehérvári telephelyén az értékesítési- és szerviztréning. A képzésre építve egy felkészült értékesítőkből és szervizszerelőkből álló csapat kezébe kerül a márka, hiszen a gépspecifikus ismereteket közvetlenül a gyártó szakmérnökeitől sajátították el az AXIÁL kollégái.

A boppardi székhelyű BOMAG 2005 óta a FAYAT csoport tagja. A társaság hat németországi fiókteleppel és 12 önálló leányvállalattal rendelkezik. Több mint 150 országban 400-nál is több kereskedő garantálja a BOMAG gépek értékesítését és szervizelését. Kínálatában többek közt megtalálhatóak a döngölők, az egy-, illetve a kétirányú lapvibrátorok, a térkövező lapok, a kézi irányítású vibrohengerek, valamint a többfunkciós tömörítőgépek.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb gépeket biztosítsa. A BOMAG termékeinek bevezetésével egy újabb lépést tettünk ebbe az irányba, – nyilatkozta Kövecs Bálint az együttműködési megállapodás aláírása alkalmából. Az építő- és anyagmozgatógép üzletág vezetője hozzátette: tavaly a Probst térkövező gépekkel az Axiál már elindult az útépítő, közműépítő szegmensben, a BOMAG Light Equipment gépei is ezt a szegmenst egészítik ki. A BOMAG általunk forgalmazott termékkínálatába döngölők, egy- és kétirányú lapvibrátorok, kézi irányítású vibrohengerek és többfunkciós tömörítőgépek tartoznak. Az ÉBSZ-GÉPSHOW kiállításon az új BOMAG termékek az AXIÁL kültéri standján, a statikus területen lesznek megtalálhatók, míg a Probst térkövező gép munka közben is megtekinthető lesz.

Az AXIÁL Kft. BOMAG Light Equipment gépeinek kínálata itt érhető el:

https://www.axial.hu/gepek/epitoipari-gepek/bomag

Az AXIÁL-ról

Az 1991-ben alapított AXIÁL (www.axial.hu) az egyik vezető mezőgazdasági és építőipari gépkereskedelemmel foglalkozó szolgáltató Magyarországon. A cég tevékenysége kiterjed a mezőgazdasági gépek széles körének (traktorok, betakarítógépek, anyagmozgató gépek, valamint az ezekhez használható munkagépek és eszközök) értékesítésére. A családi tulajdonban lévő magyar vállalat 19 hazai telephellyel rendelkezik, központja Baján található. A cégcsoport kínálatában szintén megtalálhatók olyan értéknövelő szolgáltatások, mint például alkatrész-kereskedelem, szervizhálózat-üzemeltetés, gépbérlet, finanszírozás, használtgép-kereskedelem, valamint egyedülálló precíziós gazdálkodási szoftver-hardver infrastruktúra megoldások.