Mindig van feljebb: vendégségben a Hydroline-Bau Zrt.-nél

Csakúgy, mint több korábbi partnerbeszámolónk alkalmával, ezúttal is egy kifejezetten erős helyi jelenléttel bíró vállalathoz látogattunk el. A szegedi kötődésű Hydroline Bau Zrt. részéről Illés Ákos vezérigazgató látott minket vendégül, aki a jelenleg folyó projektek helyszínén vezetett körbe minket, és ellátogattunk a cég főhadiszállására is – mely egyben egy ambiciózus új projekt helyszínéül is szolgál.

Bár a Hydroline Bau mindössze kilenc éve jött létre, Illés Ákos és családja más formában már korábban is hasonló területen tevékenykedett, így nem csoda, hogy bőséges tapasztalat birtokában a 2014-ben alapított vállalkozás rövid idő alatt látványos fejlődési pályát írt le. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy a bővüléssel összhangban a cégforma is többször változott: ennek során a kezdeti Bt csakhamar Kft-vé alakult, jelenleg pedig már Zrt-ként folytatja tevékenységeit.

A bővülés következő lépcsőfoka, hogy a kezdetektől fogva alaptevékenységnek számító vízépítés, speciális mélyépítés és közműépítés mellé a tervek szerint a vállalat repertoárjába új üzletágként rövidesen bekerül a mezőgazdasági vízgazdálkodás is. Ennek keretében átfogó szolgáltatásokkal kívánják támogatni a termelők, gazdák munkáját a tanácsadástól a tervezésen és pályázatíráson át egészen a konkrét kivitelezésig.

A teljes cikk itt olvasható: https://kotrok.grundonline.hu/vendegsegben-hydroline_bau/