Indul az ÉBSZ-GÉPSHOW, és vele a Grund hírlevele

Az munkagépek rajongói számára remek hír, hogy szeptember 26-án csütörtökön megnyitotta kapuit az idei év legnagyobb hazai építőgépes kiállítása. A tököli rendezvényre a Grund Online saját standdal és egy fontos újdonsággal készült.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Grund magazin fejlesztésében készült el az ÉBSZ-GÉPSHOW online katalógusa, ahol a kiállítók és az általuk képviselt márkák mellett egy sor egyéb fontos információ is megtalálható.

Azonban nem ez az egyetlen ok, amiért mi magunk is izgatottan vágtuk a centit a show megnyitójáig. A Grund Online ugyanis saját standdal várja az érdeklődőket a rendezvénysátor 24B jelű kiállítóhelyén. Mi több, ezen alkalomból elindítjuk saját hírlevelünket is, melynek révén a feliratkozók októbertől minden hónapban exkluzív tartalmakban részesülhetnek.

Hogy a hírlevél első kiadása – szó szerint és átvitt értelemben is – nagyot szóljon, elsőként egy látványos épületrobbantásról forgatott videóval készültünk. Minden látogatót arra biztatunk, keressen fel minket személyesen, és iratkozzon fel hírlevelünkre a grundonline.hu/hirlevel oldalon.